Papa is 2 uur bezig met het bouwen van een speciale deur voor zijn kat. Maar de kat heeft andere plannen

Hoewel de meeste katten zullen miauwen of krabben als ze binnen willen, is Philo de kat heel anders. Sterker nog, hij gedraagt zich meer dan een mens dan als een kat.

papa

Onlangs deed zijn eigenaar Brian er twee uur over om een nieuwe kattendeur voor Philo te bouwen. Op die manier kan hij binnen en buiten zoals het hem uitkomt zonder dat hij de hulp van Brian nodig heeft.

Toen hij de kattendeur eindelijk geïnstalleerd had, haalde hij zijn camera boven in de hoop dat hij de reactie van de kat op video kon vastleggen. “Probeer je nieuwe deur uit”, zegt papa. Philo gaat naar de voordeur toe maar is een beetje aarzelend. Hij kijkt zelfs even achterom naar de camera om te zien of alles wel oké is. Papa moedigt de kat alsmaar aan en wanneer hij op het punt staat om binnen te gaan, doet hij iets compleet onverwacht.

Wat hij doet is hilarisch, dus we willen de verrassing niet vergallen. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat Philo de kat deed en DEEL dit bericht met elke kattenliefhebber die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.