Overbezorgde moeder laat baby even in handen van haar jonge nicht. Minuten later ontvangt ze DEZE foto!

Je baby bij iemand achterlaten kan best zenuwslopend zijn. Zullen ze je baby wel goed in de gaten houden? Zullen ze hen even goed beschermen zoals jij dat doet? Er flitsen een miljoen vragen door je hoofd alvorens je kind aan een babysitter, kindermeisje, vriend of familielid toe te vertrouwen!

Dat is precies hoe Claudia Sorhaindo zich voelde toen ze snel even boodschappen moest doen en haar baby Ava in handen liet van haar nichtje Ann.

Claudia zou maar even wegblijven, maar elke seconde dat ze niet bij Ava kon zijn voelde aan als een dolk in haar hart! Ze kon het gevoel dat er iets mis zou gaan maar niet van zich afzetten …

Dan rinkelde de telefoon van de bezorgde moeder. Het was een foto van Ann die haar diep schokte …

Claudia deelde de foto van Ann en de reden erachter op haar Facebookpagina:

“Ik moest snel even een minuutje de deur uit, dus vroeg ik mijn nichtje Ann om op baby Ava te passen. Enkele minuten later kreeg ik een tekstberichtje met de boodschap dat Ann even een broodje wilde smeren maar Ava niet het oog wilde verliezen …

God zond hulp. Dit was haar oplossing. Meen je dat nou?

Creativiteit op z’n best!”

De instructies van haar tante nauwgezet opvolgend om Ava toch maar niet uit het oog te verliezen, plaatste ze de baby in haar broek! De broek vormden zo een MacGyver-achtige babyhouder en Ava week letterlijk geen ogenblik van de zijde van Ann (nou ja, aan de voorkant dan).

DEEL deze creatieve dame met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: FaithTap

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.