Opsporing verzocht: Beelden van een maniak die een pony aanrandt gaan viraal. Wie kent dit monster?

Deze week werden op diverse sociale media beelden geüpload van een man die bestialiteiten met een pony uitvoert. Het is niet helemaal duidelijk waar de beelden werden gemaakt, maar ze zijn alleszins wel van Nederlandse oorsprong. Het is trouwens niet de eerste keer dat Nederland geteisterd wordt door een ponyverkrachter. In 2013 werd in de buurt van Boxtel in Noord-Brabant nog een pony verkracht in een weiland.

pony

Toen de eigenares ’s morgens bij haar pony kwam, stelde ze kneuzingen en bloedingen vast aan de achterkant van de pony. Er werd een dierenarts bijgehaald en die kwam tot de weerzinwekkende conclusie dat het dier verkracht werd. Voor de dieren zelf is dit een erg traumatiserende ervaring, te meer omdat er vaak ook geweld mee gepaard gaat.

De onderstaande video werd op 18 september 2016 op YouTube geüpload. We begrijpen ook niet dat de persoon die het gebeuren filmde, niet tussenbeide kwam.

Aan alle paarden- en ponyeigenaars wordt gevraagd om extra waakzaam te zijn. Aan de rest van de bevolking wordt gevraagd of ze de man in de video herkennen.

DEEL dit bericht zoveel mogelijk want dit monster moet zo snel mogelijk gevat worden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.