Voor ze op de vlucht slaan geeft deze 25-jarige moeder haar 2 kinderen nog een laatste kus. Dan gebeurt er iets vreselijk!

De beelden van deze Facebookvideo zijn ronduit schokkend. Donderslagen, bliksems tegen een grijze, donkere hemel. Het lijkt een ware Apocalyps: In het midden van een rivier ligt een auto die helemaal onder dreigt te gaan.

Stemmen, noodkreten, gegil. Er zitten baby’s in, roept iemand. Ze ademen niet meer, roept iemand anders. De vader Philip Ocheltree, 25, vecht om de deuren op te krijgen en de kinderen los te maken, maar de kracht van het water is te heftig en hij dreigt zelf te verdrinken.

Hij werpt een laatste blik door de achterruit en ziet hoe Marshal, 4 maanden oud, en Addyson, 2 jaar oud, bijna helemaal onder water zitten. Ze zijn aan het verdrinken. Ze wilden alleen maar een tornado ontvluchten en een veilige schuilplaats zoeken. Nu zijn ze hier beland.

Maar dan slaagt een onbekende man erin de auto te openen en de kleinste baby vast te grijpen. Daarop probeert een groepje mannen terug bij de auto te geraken, maar dat lijkt onmogelijk. De baby ademt niet.

Uiteindelijk geraakt er toch iemand bij de auto om Addyson te bevrijden. Ook zij ademt niet meer.

Deze wildvreemden beginnen mond-op-mond beademing toe te passen en drukken op de borst van de kinderen om het overtollige water uit hun longen te verwijderen. En beiden begonnen terug te ademen! Ze waren in leven! De ambulance bracht hen allerijl over naar het Children’s Medical Centre in Dallas, waar ze tot op de dag van vandaag herstellen.

Het lijkt wel een verhaal voor een film. Philip Ocheltree, zijn echtgenote en gezin waren op de vlucht voor een tornado. Helaas verloor de vader de controle over het stuur en zo kwamen ze in de kolkende rivier terecht. Enkele vreemden dit het ongeval hadden zien gebeuren schoten meteen te hulp.

De video van de redding werd al meer dan 29 miljoen keer bekeken. In het midden van de video horen we alleen nog gekrijs. Dat komt omdat de man die aan het filmen was, zijn telefoon opborg om mond-op-mond beademing te kunnen geven.

Bekijk de spectaculaire redding hieronder en DEEL deze helden met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Mail Online, LAD Bible, Fox en Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.