Op haar sterfbed vertelt de vrouw haar laatste wens aan de artsen: ze wil nog één keer haar paard zien.

Sheila Marsh groeide op met een voorliefde voor dieren van alle grootten, kleuren en soorten. Maar haar favoriet was altijd al een paard waar ze meer dan 25 jaar op gereden had: Bronwen. Haar gezondheid was onlangs ernstig achteruitgegaan en de dokters zeiden haar familie dat ze niet meer veel tijd had. Dus wat deed de 77-jarige grootmoeder? Ze deelde hen haar laatste wens mee – om Bronwen nog een laatste keer te kunnen zien.

paard1

De familie van Sheila en het personeel van het Wigan Royal Infirmary in Lancashire, Engeland, gingen meteen aan het werk om haar laatste wens in vervulling te brengen. Ze organiseerden een reünie tussen Sheila en Bronwen vanuit haar bed op het parkeerterrein voor het instituut.

“Sheila riep Bronwen bij zich en het paard boog toen voorover om haar een kus op haar wangen te geven en een laatste keer afscheid te nemen” zei een verpleegster.

Enkele uren later overleed Sheila. Maar ze ging met een glimlach op haar gezicht nadat ze nog een laatste, prachtig moment met haar geliefde paard had kunnen delen.

DEEL dit aangrijpende verhaal!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.