Ondervoede kat vol pijnlijke zweren wordt eindelijk geadopteerd. Wacht totdat je zijn wonderbaarlijke transformatie ziet!

In 2014 werd er een extreem zieke kat binnengebracht bij de Kern County Animal Services. Het kleine katje was zo ondervoed dat zijn ribben zichtbaar waren. Omwille van zware verwaarlozing zat zijn mond onder de pijnlijke zweren, en was zijn tandvlees gezwollen en bloederig.

Hij had ook honger naar affectie en was erg liefdevol. Ze noemden hem Cuddles (knuffels) want dat was het enige wat hij wilde doen. Zijn verhaal was niet echt duidelijk, maar hij was zeker ten prooi gevallen aan opzettelijk misbruik. Niemand wilde hem adopteren dus zou men hem laten inslapen.

Toen stond Maine Coon Adoptions op – een organisatie die zich bezighoudt met de adoptie van verwaarloosde en mishandelde katten.

Toen ze de oprichtster Elaine Lyford om hulp vroegen, aarzelde ze geen seconde: “Een slachtoffer van dierenmishandeling? Dat is het katje dat we moeten hebben!”

Elaine veranderde zijn naam in Jameson. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis waar men zijn tanden op twee na moesten trekken. Jameson werd daarnaast op een dieet gezet en moest pijnstillers en antibiotica nemen.

Op dat moment besliste een koppel genaamd Jeannette en Scott om een nieuwe kat te adopteren. Hun oog viel op Jameson! Maar omdat hij zo ziek was kon hij nog niet meteen geadopteerd worden.

Hij kreeg een infectie aan de urinewegen en aan de urineblaas. De totale kostprijs van de behandeling bedroeg $4.000. Jeannette en Scott bleven hem echter bezoeken en na een maand konden ze hem mee naar huis nemen.

Nu lijdt Jameson een gelukkig leven bij zijn nieuwe gezin. Zo zie je maar weer dat je een dier nooit mag opgeven!

DEEL deze mooie transformatie met je vrienden!

Bron: hypedojo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.