Ondanks het feit dat hij al 15 keer het land werd uitgezet, slaagde deze man er nog altijd in om dit vreselijk misdrijf te plegen.

Een verdachte van een dronken ongeval met vluchtmisdrijf zou al minstens 15 keer uit de VS gezet zijn. Het ongeval liet een zesjarige met een ernstig hersenletsel achter.

Een moeder en vader reden met hun zoon van Disneyland naar huis toen een bestuurder van een pick-up van achter een hoek tegen hun wagen aan knalde en vervolgens op de vlucht sloeg. De zesjarige jongen, Lennox Lake, werd met een zwaar hersenletsel in het ziekenhuis opgenomen.

De vermoedelijke dader, Constantino Banda-Acosta, werd aangeklaagd wegens rijden onder invloed, vluchtmisdrijf en rijden zonder rijbewijs. Banda-Acosta, die werd aangehouden, is een immigrant uit Mexico die illegaal in de VS verblijft.

De 38-jarige man werd sinds 2002 al minstens 15 keer naar Mexico gedeporteerd.

Ingrid Lake, de moeder van de jongen, trof haar zoon na het ongeval levenloos in zijn kinderzitje aan. Hij bloedde uit zijn neus en oren, en ademde niet meer. De jongen werd overgebracht naar een lokaal ziekenhuis, waar hij twee operaties onderging om stukjes bot uit zijn hoofd te verwijderen.

De grenspolitie kon Banda-Acosta een halfuur na het ongeluk aanhouden. Een passagier in de auto bevond zich eveneens illegaal in de VS.

De familie van de jongen en zijn dokters zijn voorzichtig optimistisch dat hij helemaal zal herstellen.

Dronken rijden is een wereldwijd probleem dat nog altijd teveel slachtoffers eist. We moeten allemaal samenwerken en onze verantwoordelijkheid nemen om onze straten en kinderen veilig te houden!

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: CNN, Daily Mail en GoFundMe via Daily Mail

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.