Ondanks al haar gebroken botten weigert Mercy nog steeds om met haar staart te kwispelen

De wereld kan een wrede plek zijn, maar je vindt altijd mensen – en dieren – die zich daar niet zomaar bij neerleggen. Mercy, een prachtige hond, heeft zo’n prachtige ingesteldheid. Toen ze werd gevonden, waren vrijwel alle botten in haar rug gebroken. Dat weerhield haar er niet van om te doen waar honden het beste in zijn – met haar staart kwispelen. De redders waren verbluft toen ze met haar staart begon te kwispelen toen ze besefte dat ze gered zou worden.

Afbeelding: YouTube

Ze werd langs de kant van de weg in een erbarmelijke toestand aangetroffen. Met zoveel gebroken botten hadden anderen wellicht al lang opgegeven. Maar Mercy was zo sterk dat ze weigerde op te geven, zelfs al kon ze niet meer rechtop staan.

Toen ze zag dat ze geholpen zou worden, probeerde ze op te staan en de redders te begroeten. En haar staart ging tegen honderd kilometer per uur over en weer!

Mercy heeft het slechtste gezien wat onze wereld te bieden heeft. En toch is haar geest onbreekbaar. Kort na haar redding begon ze te herstellen, en nu kan ze gewoon weer wandelen. In de nabije toekomst mag Mercy uitkijken naar een eeuwige thuis. Ze heeft nog een lange weg af te leggen, maar het zal allemaal wel goed met haar komen. Beeld je maar eens in hoe gelukkig de familie zal zijn die Mercy in hun huis mogen verwelkomen!

DEEL deze moedige hond met iedereen die je kent!

Bron: YouTube en The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.