Oma neemt de foute afslag op weg naar huis. Dan ziet haar kleinzoon iets, wat hij nooit meer zal vergeten

Karter Thorpe was zopas door zijn oma opgehaald toen ze een verkeerde afslag namen. Dat zou snel alles veranderen. Carolyn Cook uit Virginia reed met Karter van huis naar school toen het noodlot hen een andere richting uitstuurde. Carolyn reed over een parking van Lowe, en keek uit voor aankomende auto’s en voetgangers. Maar Karter zag iets vreemd. De intelligente jongen wist dat hij in actie moest schieten.

Karter had een man levenloos op de grond zien liggen. Ondanks het feit dat hij amper zes jaar oud is, wist hij dat er iets aan de hand was. Hij riep naar Mimi, dit is hoe hij zijn oma noemt, en zag wat hij zopas gezien had. Karter vroeg oma om terug te draaien, en toen ze dat gedaan had kon ze haar ogen niet geloven.

“Nee, je moet stoppen! Hij is gewond. Hij is gewond. Je moet terugdraaien!”

Oma zag inderdaad een man op de grond liggen die naar adem hapte. Ze parkeerde de auto en rende naar de man om hem te helpen. Ze belde de hulpdiensten, en nog een andere persoon die op de commotie was afgekomen probeerde de man te reanimeren tot de ambulance ter plaatse kwam.

De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar Carolyn en Karter wisten niet wat de man overkomen was. Een week later kreeg Carolyn via Facebook een privéberichtje van de familie van de man om haar te bedanken dat ze gestopt was om te helpen.

De man had een zware hartaanval gekregen. Maar door de snelle interventie van Carolyn en Karter overleefde hij. Als ze niet gestopt waren, zou de man wellicht gestorven zijn. Carolyn wist dat dit een goddelijke tussenkomst was.

“Ik ben gewoon dankbaar. Wat een geluk dat God me precies op dat ogenblik over die parking stuurde. Hij was vastberaden en ik ben blij dat hij dat was.”

De familie van de man noemt Karter nu hun “kleine engel.” Zonder het scherpe oog van Karter was dit verhaal heel anders afgelopen. De man is na zijn herstel zelfs van plan om Karter te ontmoeten en hem persoonlijk te bedanken.

DEEL deze kleine engel met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: FaithTap

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.