Nieuwsflits: Vrouw smeekt redders terug te gaan voor haar hond, nadat deze haar uit haar zinkende auto trok.

De gouverneur van Louisiana John Bel Edwards noemde de overstromingen al historisch – en er lijkt nog niet snel een einde te komen aan deze ramp. Het zuiden van Louisiana, Baton Rouge, wordt al enige tijd geteisterd door onophoudelijke regenval. Op 14 augustus 2014 werden drie mensen dood verklaard en nog eentje wordt vermist – maar 7.000 mensen werden als “gered” gemeld.

redden

Er was bijna een vierde slachtoffer te betreuren. In deze YouTube video gepost door John Meeks zien we hoe een groep mannen rond een zinkende auto verzamelt. Ze horen de stem van een vrouw “Oh mijn God, Oh mijn God, ik ben aan het verdrinken!” De redders proberen eerst het raampje van de auto te breken om de vrouw te redden. Op zeker ogenblik gaat de auto helemaal onder.

“Help me alsjeblieft” schreeuwt ze.

De auto begint onder te gaan en even lijkt het erop dat alles verloren is, totdat een man het dak van de auto kan openknippen en de vrouw in veiligheid brengt. Dat is het moment waarop ze hem vertelt: “Grijp mijn hond.”

De man twijfelt en zegt dat ze wellicht verloren is. Maar de vrouw dringt aan:

“Grijp mijn hond nu of ik ga ook onder.”

De man stemt in en gaat terug naar het voertuig en dat is het moment waarop het tweede deel van de redding aanbreekt. Deze man deed het ondenkbare!

DEEL deze spectaculaire redding met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.