Niets kon de baby kalmeren. Maar kijk eens hoe de hond hem laat stoppen met huilen… [video]

Honden en kinderen hebben om verschillende redenen een bijzondere band. Op een of andere manier voelen de honden zich aangetrokken tot de vuile luiers als kinderen nog baby’s zijn, en naarmate ze ouder worden vinden ze het geweldig dat ze op ooghoogte staan met die schattige peuters. Als er een baby wordt geboren in een huishouden waarin al een of meer honden leven, is die band er vrijwel onmiddellijk. De hond wordt de beschermer van de baby en zien hen ook als speelkameraadje.

Als alle honden echter in staat waren om baby’s te doen ophouden met huilen, dan zouden ouders in rijen staan aan te schuiven om puppy’s te adopteren. Een boxer genaamd Jeeves is een bijzondere puppy en hij bespaart zijn menselijke moeder heel wat hoofdpijn. Als de negen maanden oude baby van Katie Wahrhaftig genaamd Graham een beetje zeurderig is, komt Jeeves meteen tussenbeide om de baby te troosten.

Hij steekt zijn snuit in de buik van Graham en geeft hem een paar natte kussen, die Graham doen uitbarsten in schattig gegiechel.

De moeder zegt:

“Ik was nogal bang toen we de hond opnamen in ons huishouden toen ik vijf maanden zwanger was. Ik was bang dat hij niet van de baby zou houden. Ik werkte hard om Jeeves het gevoel te geven dat hij er echt bij hoorde en nog steeds belangrijk was voor ons gezin. Toen ze elkaar voor het eerst zagen, wist ik dat ze van elkaar zouden houden en dat maakt me echt zo blij.”

Bekijk het ontroerende fragment hieronder en DEEL deze video met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.