Nerveuze soldaat wacht om herenigd te worden met militaire hond. Dan draait hij zich om en ziet haar naar hem toe rennen.

Een gouden labrador genaamd Taylor alias Tay-Tay en Prins Taylor diende haar land in niet een maar twee opdrachten. Ze was zo goed in het beschermen van haar collega soldaten dat de Taliban zelfs een prijs op haar hoofd hadden gezet. Sergeant Tom Hanson was altijd aan haar zijde en beschermde haar en omgekeerd. Ze vond op zijn weg vele bommen die hem het leven spaarden.

militair

Gelukkig kon Taylor onlangs op pensioen gaan en hoeft ze zich geen zorgen meer te maken om bommen of wat dan ook. Als dienst van een legerhond erop zit, worden ze meestal voor adoptie vrijgegeven. Maar dit soort van reünies zijn heel kostelijk en niet eenvoudig om op te zetten – maar daar komt Molli Oliver op het voorplan.

Molli werkt als stewardess maar haar echte passie is het herenigen van militair personeel met de honden waarmee ze gediend hebben. Molli betaalt alles uit eigen zak. Ze vliegt naar het oorlogsgebied en brengt de honden terug naar het thuisfront om ze met hun baasjes te herenigen. In de onderstaande video staat sergeant Hanson zenuwachtig in de luchthaven te wachten.

“Waar is papa?” zegt Molli tegen Taylor in eerste klasse van het vliegtuig. “Laten we hem gaan zoeken!”

Geniet van deze ongelofelijke reünie en DEEL deze video met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.