Nadat haar zoon overleed maakte mama aantekeningen op een envelop en liet ze deze in de winkel liggen. Dan kan ze haar tranen niet langer verbergen

Toen ze tijdens haar lunchpauze even ging winkelen, was een moeder van drie uit Arlington, Texas, tot tranen toe bewogen nadat ze een hartverwarmend bericht had ontdekt. Bonita Ortega ging op 2 maart naar Toys”R”Us om een “beterschapscadeautje” voor haar 2-jarige jongen te kopen.

Haar zoon Nixon zat thuis met een gebroken been en Ortega wilde hem een beetje opbeuren met zijn favoriete speelgoed. Ze wandelde voorbij de afdeling waar ze replica’s van de autootjes van Cars van Disney verkopen.

Toen ze voor het rek stond, zag ze dat er een envelop aan het rek vastgeplakt was. Het was gevuld met geld en er stond een boodschap op de voorkant geschreven.

De envelop had een uitleg en een verzoek: “Gebruik dit geld alsjeblieft om iets te kopen ter ere van onze zoon die op 2 maart 2017 vier jaar zou geworden zijn”, las de envelop.

Ortega kon deze anonieme donatie niet geloven. Ze postte op Facebook hoe deze verrassing haar tot “bitterzoete” tranen bewoog.

“Het was erg moeilijk voor de familie van Henry, maar zo dankbaar dat mijn Nixon deze lieve jongen kon eren”, schreef ze op Facebook.

Ortega kon haar zoon verrassen met een set van Cars. Ze zegt dat hij er helemaal verliefd op is. “Nixon kreeg zijn fantastische Cars garage en heeft sindsdien niet opgehouden om er mee te spelen”, schrijft Ortega. Blij kind, blije mama!

“Ik wou dat ik de ouders van Henry persoonlijk kon bedanken en hen kon zeggen hoe zeer ik hun lieve gebaar waardeer”, schreef Ortega nog. Als ze Facebookgebruikers zijn, bestaat er hopelijk een grote kans dat de ouders van Henry haar boodschap lezen.

Dit bericht is een goede herinnering aan het feit dat er zelfs in de donkerste tijden een beetje goed nieuws om de hoek schuilt.

DEEL dit hartverwarmende en tegelijk inspirerende verhaal met je vrienden!

Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.