Nadat deze verwaarloosde Duitse Herder op straat leefde, ontdekt hij eindelijk hoe het is om een liefdevolle familie te hebben

Een Duitse herder, de hond in de onderstaande video, werd achtergelaten in de drukke straten van Los Angeles. Maar dankzij Hope for Paws moest deze prachtige hond daar niet lang blijven. Toen de organisatie een telefoontje kreeg over een Duitse herder die in de buurt van een ziekenhuis woonde, hoefden ze geen twee keer na te denken. Het eerste wat ze deden was informeren of de hond, later genaamd Mozart, tot iemand van het ziekenhuis behoorde. Maar algauw achterhaalden ze dat Mozart al enige tijd dakloos was.

Toen ze hem vonden was Mozart doodsbang en nerveus, en reageerde zelfs niet op voeding. Met heel veel geduld en teamwerk konden ze Mozart eindelijk in veiligheid brengen. Van daaruit ging de hond rechtstreeks naar de dierenarts. Hij kreeg van Hope for Paws heel veel zorg en liefde en nu maakt Mozart het uitstekend in zijn pleeggezin. Hij is klaar om geadopteerd te worden!

Bekijk het verslag van de redding hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.