Nadat dit paard op tragische wijze was gevallen smeekte de boer het dier om niet te sterven. En toen gebeurde er dit!

De boer in de onderstaande video is Marek Slodkowski en hij werkt al 13 jaar met paarden. Ondanks die ervaring had hij nooit een tragedie als deze meegemaakt. Toen hij op een dag de stallen binnenkwam, zag hij dat zijn geliefde paard in een onderhoudsput was gevallen. Het paard zat muurvast.

Afbeelding: YouTube

Ironisch genoeg blijkt het paard “Freedom” te heten. In de hoop Freedom te bevrijden, begon Marek de put te vullen met hooi. Hij dacht dat ze op die manier op eigen krachten uit de put zou kunnen klauteren. Helaas werkte dit plan niet.

Dus belde Marek de brandweer om te helpen, maar ook zij zagen niet meteen een oplossing om Freedom uit de put te krijgen. Dan gebeurde het meest geweldige ding ooit. In een laatste wanhoopspoging stond Freedom op en begon haar voorste poten om uit de put te krabbelen. Toen de brandweer besefte wat ze aan het proberen was, schoten ze meteen ter hulp.

De tactiek was succesvol en binnen enkele minuten was Freedom eindelijk weer echt vrij. Houd je zakdoekjes bij de hand voor deze ontroerende redding en DEEL dit bericht met elke dierenliefhebber die je kent!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.