Nadat haar moeder aan ALS overleed, neemt de dochter contact op met een tv-station om te onthullen hoe de verpleegster haar moeder behandelde

Toen Gloria Ladoux te horen kreeg dat ze aan ALS leed, wist ze dat haar moeilijke tijden te wachten stonden. Maar niemand was meer bezorgd om haar toekomst dan haar dochter, Gerrie Hanke.


Hanke wist dat aftakeling die met deze ziekte gepaard zou gaan, vreselijk zou zijn. ALS is een ziekte die met de tijd je motoriek aantast, en ze wist dat haar moeder uiteindelijk de klok rond verzorging nodig zou hebben.

“Ze ging van ongeveer 45 kg naar 35 kg. Ze viel af aan haar benen, dan haar armen … ze kon haar hoofd niet meer bewegen”, deelde Hanke. “Het enige wat ze nog kon bewegen waren haar ogen.”

Zoals velen wel weten, is het niet altijd eenvoudig om een goede zorgkracht aan huis te vinden. Iemand vinden die aardig, geduldig en betrouwbaar is, is extreem moeilijk. Maar Hanke slaagde erin om die iemand te vinden, en zoveel meer!

Toen Maria Supulchre door hun voordeur wandelde, werd hun leven ondanks de tragische omstandigheden een stuk eenvoudiger. “Thuiskomen en zien dat er zo goed voor je moeder gezorgd wordt, dat betekende de wereld voor ons”, zei Hanke.

Ze kwam thuis en zag dat de haren van haar moeder gekamd waren, haar nagels geverfd, of dat ze een massage kreeg. Dit soort zorg is niet evident, en Hanke en haar moeder waren de dame erg dankbaar.

De genereuze verpleegster was zo’n geweldige zorgverlener en een echte zegen voor het hele gezin. Het was pas nadat haar moeder overleed dat Hanke besefte dat ze iets moest doen voor deze geweldige vrouw.

Kort na de begrafenis van Ladoux contacteerde Hanke het CBS programma “Pay it Forward.” Ze waren geraakt door het verhaal en besloten om te helpen!

CBS kon Supulchre de erkenning geven die ze verdiende, alsook $500. Het is altijd geweldig om te zien dat goede zorgverleners beloond worden voor hun harde werk! DEEL dit bericht om alle zorgverleners een hart onder de riem te steken!

Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Twitter

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.