Nadat deze loyale hond gedumpt was, wachtte hij MAANDEN lang op de terugkomst van zijn eigenaar. Toen gebeurde er DIT!

Honden zijn van nature uit ongelofelijk loyale dieren. Iedereen heeft al wel verhalen gehoord over honden die tot het uiterste gaan om hun baasjes te beschermen. Het onderstaande verhaal past helemaal in dat rijtje.

Afbeelding: Hype Dojo

De hond stond langs de kant van de weg ergens in Thailand. Het leek erop dat hij op zijn eigenaar wachtte om terug opgehaald te worden. Helaas kwam er nooit iemand nog opdagen.

Afbeelding: Hype Dojo

Elk dag stond deze kerel daar te wachten en steeds meer voorbijgangers begonnen hem op te merken. Maar als hij benaderd werd, weigerde hij ook maar met iemand mee te gaan.

Afbeelding: Hype Dojo

Dus begonnen de mensen hem te voederen. Ze stelden zelfs paraplu’s op om hem een beetje tegen de regen te beschermen. Hij zou zijn plekje nooit verlaten!

Afbeelding: Hype Dojo

Mensen werden echter meer en meer bezorgd over het welzijn van deze kleine hond. Hij leek een beetje weg te kwijnen. Daarom zochten enkele buurtbewoners contact met een lokaal asiel.

Afbeelding: Hype Dojo

Toen Soi Dog Rescue over de hond hoorde, gingen er meteen enkele vrijwilligers ter plaatse. Ze namen hem mee om te vermijden dat hij op een dag zou aangereden worden.

Afbeelding: Hype Dojo

Hij leek opgelucht dat hij niet meer hoefde te wachten. En het beste van allemaal? Hij werd vrijwel meteen geadopteerd!

DEEL dit verhaal over trouw met je vrienden!

Bron: Hype Dojo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.