Monster probeerde deze hond te slachten voor haar vlees, maar nu geniet ze van het leven

Teresa is een tweejarige hond die in januari in Thailand werd gered nadat een man haar probeerde te slachten.

Gelukkig faalde hij. “Helaas zijn er in Thailand mensen die hondenvlees eten en een persoon met een machete wilde haar hoofd eraf hakken”, zei Karen Quigley, een van de vrouwen die Teresa redde.

De vreselijke aanval leidde ertoe dat Teresa met een half gezicht achterbleef. Maar met de hulp van twee vrouwen uit New Jersey werd er 12.000€ ingezameld waardoor Teresa naar de VS kon verhuizen en de operatie kon ondergaan die ze zo wanhopig nodig had.

De twee geweldige vrouwen die dit realiseerden zijn Karen Quigley en haar vriendin Michelle Weirich. “Ze zijn net zoals mensen. Ze hebben extra verzorging nodig, maar ze moeten een kans krijgen. Ze verdienen allemaal een kans”, zei Weirich.

Je zou denken dat Teresa omwille van haar verwondingen geen normaal leven meer kan leiden, maar dat is niet het geval. “Ze kan alles en dat is zo opmerkelijk aan Teresa. Ze eet harde voeding, natte voeding, er is niets dat ze niet kan. Ze is zo geweldig omdat ze zo gelukkig is. Ze staat vrolijk op en houdt ervan om in de tuin te hollen”, zei Karen.

We danken Karen en haar vriendin Michelle om deze hond, die niemand een kans had gegeven, toch te willen redden!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: GoFundMe en www.lifedaily.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.