Monster laat pasgeboren baby achter op vuilnishoop. Hond is de reddende engel

Het is niet ongebruikelijk dat Pui, een twee jaar oude hond uit Thailand, zijn huishouden even verlaat om de buurt te verkennen. Pui was een verantwoordelijke hond die altijd het juiste deed. Elke dag nadat hij zijn dagelijkse verkenningstocht had gemaakt, keerde hij trouw terug naar zijn gezin.

baby

Maar op een dag trok iets de aandacht van Pui. Hij zag een plastic zak naast een vuilnisbak. Geïntrigeerd begon hij eraan te snuffelen en voelde er met zijn pootje aan. Dat is het moment waarop hij een schokkende ontdekking deed.

Pui wist dat er iets aan de hand was en droeg de zak onmiddellijk naar zijn eigenaar, waar hij luid aan de voordeur begon te blaffen tot zijn familie naar buiten kwam om te kijken wat er aan de hand was. Het nichtje van zijn eigenaar kwam naar buiten om te zien waar al die tumult voor nodig was en toen ze de zak opende, trof ze een pasgeboren babymeisje aan. Het schokkende was dat zelfs de navelstreng nog aan de baby zat. Wat voor een monster doet nu zoiets?

De eigenaar van Pui bracht het meisje onmiddellijk naar het ziekenhuis waar de dokters de pasgeborene behandelden. De baby werd blijkbaar twee maanden te vroeg geboren en moest in de couveuse gelegd worden. Als bij wonder kon het meisje helemaal herstellen.

Pui kreeg zelfs een speciaal ereteken voor deze heldhaftige daad. Nadat het verhaal bekend raakte, boden er zich vele families aan die het meisje wilden adopteren.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden en familie!

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.