Monster hongerde deze arme hond uit en propte hem in een kooi. Maar hij gaf nooit op!

Een dierenwelzijnsorganisatie uit Ohio genaamd FIDO’s Companion Rescue is op zoek naar de eigenaar die zijn tweejarige hond mishandelde en achterliet. Volgens de organisatie werd de hond afgelopen zaterdag bij het asiel binnengebracht nadat hij in een veel te kleine kooi werd aangetroffen. Het asiel schakelde de hulp in van FIDO en die waren geschokt over de ellendige toestand van de hond.

De hond die nu de naam Amos draagt, was uitgemergeld en leed aan verschillende open wonden. De redders merkten ook snijwonden en bloedstortingen op zijn poten op.

De dierenarts denkt dat zijn wonden te wijten zijn aan een langdurig verblijf in een kooi. De pijn die het diertje moet doorstaan hebben, is onbeschrijflijk en we zijn zo blij dat hij nu in liefdevolle handen is.

De reddingsorganisatie schreef op Facebook: “Amos krijgt nu antibiotica en krijgt verschillende kleine maaltijden per dag. Van zodra hij een beetje bijgekomen is, zullen we hem moeten opereren om zijn wonden beter te verzorgen. Amos heeft nog een lange weg af te leggen, maar we zijn hoopvol over zijn prognose.”

We kunnen gewoon niet geloven dat een mens tot zoiets in staat is. DEEL het verhaal van Amos op Facebook om deze arme hond een stem te geven.

Bron: Life Daily

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.