Dit monster gooide haar 3 maanden oude pup uit haar auto, waardoor de schedel van het beestje barstte

Precies een jaar geleden nam dit monster genaamd Alsu Ivanchenko haar drie maanden oude puppy, stak haar in een plastic zak en gooide haar uit het raampje van haar auto. De val brak de schedel van de arme puppy en beschadigde haar hersenen. Ze heeft zelfs geen spijt van het misdrijf dat ze beging!

Enkele weken geleden werd dit monster veroordeeld voor haar daden. De Maltezer puppy was depressief, diepbedroefd en doodsbang omwille van wat deze absurde dame met haar deed.

Maar waarom doodde ze deze arme puppy bijna? De waarheid is dat dit 35-jarige monster haar hondje naar de dierenarts had gebracht, waar vastgesteld werd dat het een gebroken pootje had. Dit monster weigerde om de hond te laten behandelen en in plaats daarvan dumpte ze het hondje gewoon. Ze gooide haar eigen hond als afval op straat.

Ze beweerde dat Snowflake erg veel kostte en dat ze niet voor haar kon betalen. Dan ging ze gewoon een nieuw hondje kopen om Snowflake te vervangen. Ze had toch geen geld om voor Snowflake te zorgen?

Wat gebeurde er nadien met Snowflake? Gelukkig waren er enkele goede zielen in de buurt. Toen ze haar in het bloed gedrenkt vonden, brachten ze haar meteen naar de dierenarts. Toen werd ontdekt dat het hondje een hersentrauma had opgelopen.

De verwondingen waren zo erg dat ze aanvankelijk dachten dat het diertje ingeslapen moest worden. Maar dankzij de redders van het South Shore Animal Hospital herstelt Snowflake op wonderbaarlijke wijze.

Het duurde zeven maanden voor ze genezen was – fysiek en emotioneel. Er is zelfs nog beter nieuws: ze vond ook een liefdevolle familie! Vandaag leeft Snowflake in uitstekende omstandigheden en ze is erg blij met haar nieuwe thuis.

En het monster kreeg een gevangenisstraf van een jaar, wat eigenlijk nog te kort is voor de schade die ze aanrichtte. Bovendien kreeg ze een verbod opgelegd om 15 jaar lang een huisdier te houden.

P.S. Snowflake heeft een nieuwe naam. Ze heet nu Charlotte!

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: The Forever Dog ; Afbeeldingen: Facebook / Charlotte’s Place – A Journey of Hope

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.