Moedige eekhoorn jaagt een inbreker weg en beschermt daarmee de man die hem redde

Geredde dieren zijn vaak ontzettend loyaal en beschermend tegenover de mensen die hen redden en een tweede kans gaven. Toen een tiener inbrak in het huis van Idaho werd hij begroet door de geredde eekhoorn, die de indringer niet herkende en de jongeman begon aan te vallen.

De vrienden van Adam Pearl vonden het eekhoorntje genaamd Joey zes maanden geleden in de tuin. “Enkele vrienden van me vonden hem in een bloemenperkje. Ze wisten niet hoe ze voor hem moesten zorgen, dus gaven ze hem aan mij. We hadden hem nog voor hij zijn oogjes opende en brachten hem groot met het flesje. Nu loopt hij gewoon door het huis”, zei Pearl.

De voorbije zes maanden is Joey alleen maar sterker geworden en ontwikkelde hij een bijzondere band met zijn redder. Pearl had zich echter niet kunnen voorstellen dat hij een inbreker zou afweren.

“Joey viel de inbreker aan en hij wilde hem gewoon buiten. Ik heb in het verleden honden gehad maar ik weet niet of zij de inbreker zo goed verjaagd zouden hebben zoals Joey dat deed.”

“Joey is een deel van de familie. We zorgen voor elkaar. Ik heb gewoon geluk dat hij in mijn leven kwam en dat hij het hier naar z’n zin heeft”, zegt Joey nog. Joey verjoeg niet alleen de inbreker, maar hielp de dader ook te identificeren omdat de jongeman vol schrammen en bijtwonden stond.

Bekijk hieronder het hele verhaal en DEEL deze held/eekhoorn met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Life Daily

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.