Moedervarken sterft bijna na het baren van 13 biggetjes. De biggetjes werken samen om haar te verzorgen

Emma is een varken die net moeder is geworden. Ze heeft diep ontwikkelde moederinstincten en niets zal haar tegenhouden om haar baby’s te verzorgen en hen alles te geven wat ze nodig hebben.

big

Toen Emma arriveerde op de boerderij van John Chester Apricot Lane Farms, was ze erg ziek. Ze was ontzettend mager en velen vreesden dat ze het niet lang zou volhouden. Om het nog erger te maken, was ze ook nog eens zwanger. Gelet op haar toestand was het erg twijfelachtig dat ze voor haar biggetjes zou kunnen zorgen.

Maar op de dag dat Emma beviel, gebeurde er een wonder. John en zijn vrouw verwachtten eigenlijk niet veel biggetjes, maar het werden er niet minder dan 13 (er werden er 17 geboren maar slechts 13 overleefden).

De bevalling was erg uitputtend voor Emma en ze kreeg hoge koorts. Om de pijn van Emma te verlichten, haalden ze de biggetjes bij haar weg zodat ze uitsluitend op haar eigen gezondheid zou kunnen focussen. Maar dat hielp niet. Dan brachten ze de biggetjes terug bij Emma en plotseling begon haar gezondheid te verbeteren – haar baby’s waren immers haar motivatie om te leven!

Maar het verhaal eindigt hier nog niet. Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat er nog gebeurde op deze boerderij!

DEEL dit verbluffende verhaal met je vrienden!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.