Moeder, die haar 5-jarige zoontje vermoordde, klaagt dat de gevangenis te zwaar voor haar is en verlangt een speciale behandeling

Nadat ze de kost verdiende door te zeggen hoe andere ouders hun kinderen zouden moeten opvoeden, werd de moeder-blogster Lacey Spears veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar voor de moord op haar vijfjarige zoon Garnett. In een interview vanuit de gevangenis zegt Spears dat de aanpassing aan het gevangenisleven “brutaal” is, vooral omdat haar medegevangenen haar daden niet ongestraft willen laten.

Ze bracht haar eigen zoon om het leven door hem een giftige en dodelijke hoeveelheid zout te geven. Spears injecteerde de zoutoplossing in zijn ziekenhuistube. De laatste foto van hen beiden dateert van vier dagen voor de dood van Garnett.

 

Na een jaar in de gevangenis sprak de 28-jarige Spears met auteur John Glatt die een boek schreef over de moordzaak. En wat ze te zeggen heeft, is met momenten opzienbarend …

“Het is brutaal hier. Misdrijven waar kinderen bij betrokken zijn, worden hier als het ergste beschouwd” zei ze. “Ik hoor hoe ze achter mijn rug praten, me babymoordenaar en “moeder van het jaar” noemen.”

“Het is hard om me hier aan te passen. Je moet altijd achterom kijken en ik vertrouw niemand hier. Ik heb geen vrienden, maar wel mensen om mee te praten.”

De zus van Spears, Rebecca, vertelde dat de medegevangenen hele zakjes zout op haar eten laten vallen in de cafetaria. Het pesten werd zelfs zo erg dat de gevangenisdirectie haar een speciaal regime heeft aangeboden. Maar dat weigerde Spears omdat ze dan 23 uur per dag in isolement zou zitten. Voor een vrouw die wanhopig op zoek is naar aandacht is dat uiteraard erger dan een extra zoute maaltijd.

Hoewel ze schuldig bevonden werd door de rechtbank blijft ze de feiten ontkennen en blijft ze beweren dat het ziekenhuis, die het leven van de jongen nog trachtte te redden, voor zijn dood verantwoordelijk is.

Hieronder zien we hoe Spears haar straf te horen krijgt.

Is 20 jaar genoeg voor wat ze deed?

Laat van je horen en DEEL dit bericht op Facebook!

Bron en afbeeldingen: YouTube en www.relayhero.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.