Mishandelde puppy door politie in beslag genomen nadat buur stiekem dierenmishandeling filmde!

In Jacksonville in Florida filmde een dappere en bezorgde inwoner stiekem hoe zijn buurman een kleine puppy mishandelde. Pet Rescue North Inc., een non-profit dierenwelzijnsorganisatie, werd een belangrijke partner bij de redding van het arme diertje.

“We kregen deze video woensdag toegestuurd, zonder een adres”, schreef de organisatie op hun Facebookpagina. “Zonder dit kunnen we geen aangifte doen.” De persoon die de video maakte, is extreem bang van de dierenbeul, en dat is meteen ook de reden waarom de beelden vanuit een tuinhuisje werden gemaakt.

De politie van Jacksonville zei dat ze dit niet zomaar zouden laten gebeuren. Ze gaven hun woord dat ze alles zouden doen om de dader te identificeren.

Donderdagochtend was de puppy nog bij deze man, maar de dierenbescherming werkte toen nog aan een huiszoekingsbevel.

Op vrijdagochtend werd de eigenaar van de puppy aangehouden en de puppy in beslag genomen.

Uit de video blijkt dat het hondje in huis gepoept had. Toen de eigenaar haar oppakte om haar te bestraffen werd ze nog banger, en poepte ze opnieuw. Dat deed de stoppen van deze dierenbeul helemaal doorslaan.

De man behandelt het hondje overdreven ruw, grijpt haar bij de nek, schopt en slaat haar, waarop de puppy angstig vlucht. De bestraffing was echter nog niet over, want de eigenaar greep haar opnieuw vast en schreeuwde: “Je gaat het leren.”

In een update liet Pet Rescue North weten:

De eigenaar gaf aan dat hij gaat vechten om zijn puppy terug te krijgen. Daarom geeft de politie zijn naam niet vrij. En over het adres: hij huurt. En we gaven ons woord aan de persoon die de video maakte. We geven het adres niet vrij in het belang van de puppy. Het gaat hun situatie niet verbeteren. Als we ons woord zouden breken zou niemand ons nog vertrouwen om in de toekomst mishandelde puppy’s te redden.”

De organisatie vervolgde:

“We willen wel weten wie deze dierenbeul is. We willen een naam op dit gezicht kunnen plakken, zodat hij geen kat of hond meer kan adopteren. Als je wil helpen, deel zijn foto dan want uiteindelijk zal iemand hem wel herkennen.”

Wees de stem voor zij die niet kunnen praten. Een dappere persoon stond op om deze arme puppy te helpen.

Deze video is ruw en hard om te kijken. Erg grafisch en schokkend … en wellicht niet geschikt voor alle kijkers.

DEEL dit bericht en verhef je stem tegen elke vorm van dierenmishandeling!


Bron en afbeeldingen: Doggies Care

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.