Mishandelde pup is doodsbang voor mensen. Dan strekt een vrouw haar hand uit en herinnert hij zich weer wat liefde is

Een kleine, arme puppy woont onder de hoede van de dierenbescherming sinds hij van een misbruikende eigenaar gered werd. Aan de manier waarop hij kijkt, zie je meteen dat hij mishandeld werd. De puppy is ongelofelijk mager en hij is doodsbang van mensen. Zijn grote bruine ogen zeggen het helemaal.

liefde

In de onderstaande video zien we hoe een vrouw van de liefdadigheidsvereniging A Place To Bark zich filmt terwijl ze de puppy redt. Het is de eerste keer dat ze de hond ontmoet en het begin van de beelden is hartverscheurend om te kijken. De puppy kruipt zover hij kan in een hoekje als de poort opengaat en de vrouw dichterbij komt.

Het is meteen duidelijk dat deze puppy opnieuw moet leren liefhebben en vertrouwen. De vrouw strekt haar hand uit om de puppy te strelen. Hij is begrijpelijk een beetje aarzelend maar uiteindelijk beseft hij dat de dame goede bedoelingen heeft en komt hij toch wat dichterbij.

We zijn blij om te melden dat deze hond eindelijk een liefdevolle thuis heeft gevonden waar hij de liefde en de verzorging krijgt die hij verdient!

DEEL deze wonderbaarlijke redding met je vrienden!


Bron: Facebook / Love What Matters / A Place To Bark

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.