Mishandelde pitbullpups vinden troost bij elkaar in de wachtkamer van de dierenarts

In harde tijden rekenen mensen op elkaar voor steun en troost. Dieren zijn precies hetzelfde, en dat geldt zeker voor honden. Chase, Haagen Dazs en Klondike zijn vier maanden oude pitbulls die hun hele leven niets dan ziekte hebben gekend. Ze waren zelfs zo ziek dat hun voormalige eigenares, Brenda Bullock, aangeklaagd werd wegens dierenmishandeling.

Ze kreeg drie aanklachten, een voor elke hond die ze nooit liet verzorgen of medisch behandelen.

De dieren werden door de dierenbescherming meegenomen en onmiddellijk naar een dierenkliniek overgebracht. De drie honden leden aan schurft, maar Chase was er nog erger aan toe dan de anderen.

Hij had niet alleen schurft, maar ook een huidinfectie, ondervoeding, lage bloedsuikerspiegel en een veel te lage lichaamstemperatuur. Aanvankelijk dachten de dokters dat Chase het niet zou halen.

En alsof het nog niet erg genoeg was, kreeg Chase tijdens haar behandeling ook nog eens een septische infectie. De voorbije weken verbeterde de toestand van de honden echter zienderogen. Haagen Dazs werd al geadopteerd en Klondike verblijft momenteel in een pleeggezin.

Chase is nog herstellende. Hij verbleef 12 dagen in het ziekenhuis, maar ondertussen is ook hij in een pleeggezin opgenomen. Het zal niet meer lang duren voor Chase helemaal genezen is.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.