Mishandelde alleenstaande moeder wordt gedwongen om de 3 huisdieren in haar familie op te geven. Dan schieten wildvreemden haar te hulp

Als je een huisdier adopteert, wordt dat echt een lid van het gezin. Het zou pijnlijk zijn om ze te zien vertrekken, of het nu is omdat ze overlijden of omdat ze verloren lopen. Maar helaas dwingen sommige familiale situaties om afscheid te nemen van een kat of een hond. In het geval van Marta, de alleenstaande moeder en haar kinderen, konden ze gelukkig ontsnappen aan huiselijk geweld. Maar dit betekende dat ze naar een nieuw appartement moesten verhuizen.

Het appartement stond geen dieren toe en ze hadden niet genoeg geld om een andere woning te zoeken waar dieren wel toegelaten waren. Dus namen ze in tranen afscheid van hun zevenjarige Duitse herder Bella, hun tienjarige bichon frise Princess en een zesjarige kat genaamd Shanay.

Het asiel was echter ontroerd door de situatie van het gezin en ze besloten om te helpen. Dankzij een Facebookpost zagen ook vreemden wat er aan de hand was en schoten ter hulp. Marta en haar kinderen werden herenigd met hun huisdieren voor ze in een pleeggezin werden geplaatst en ondertussen werd geld ingezameld om een woning te zoeken waar ze allemaal samen zouden kunnen wonen.

De strijd is nog niet over, maar met de hulp van deze barmhartige Samaritanen verwachten we een happy end.

DEEL dit ontroerende verhaal met je vrienden op Facebook!


Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.