Misbruikt zwanger paard werd bijna naar het slachthuis gebracht, maar baart op wonderbaarlijke wijze nadat ze gered is

Maak kennis met Fancy. Ze zou geslacht worden om opgegeten te worden, maar gelukkig werd ze precies op tijd gered. Fancy was echter zwaar getraumatiseerd door de ervaring en was doodsbang van mensen. Dat is zelfs nog niet het ergste … Fancy moest dit allemaal doorstaan terwijl ze zwanger was …

paard

Toen het team van Crossfire Equine Rescue in Texas over het verhaal van Fancy hoorde, lieten de medewerkers meteen alles vallen om haar te redden. Annie Shurtleff en haar team wijden hun leven aan het redden van paarden in nood, en Fancy was daar geen uitzondering op.

Maar zelfs nadat ze van de vleesveiling gered werd, was Fancy doodsbang van haar redders. De redders deden alles wat ze konden om haar vertrouwen te winnen. Ze sliepen zelfs samen met haar in de stal!

Met heel veel geduld, liefde en affectie begon Fancy langzaam toch open te bloeien en uiteindelijk kwam haar zachtaardige karakter helemaal boven.

Kort na haar redding beviel het zwangere paard van een schattig veulentje. De bevalling verliep zonder problemen of complicaties. De gedachte dat men Fancy gewoon gedood zou hebben voor ze van haar baby kon bevallen, geeft te denken over de vreselijke wereld waarin we leven. De reactie van Fancy op haar pasgeboren veulentje zegt het helemaal. Het toont hoe dankbaar Fancy wel is dat ze door de lieve mensen van Crossfire Equine Rescue gered werd.

DEEL deze inspirerende video met iedereen die je kent!


Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.