Michael Bublé zingt “Home” als hij abrupt wordt onderbroken. Dan komt Blake Shelton tevoorschijn en zingen ze een duet

Aan alle vrouwen: dit is een droom die werkelijkheid wordt. Op 23 mei 2008 was David Foster, een wereldwijd geroemde songwriter en producent, gastheer van een eenmalige concertavond. Voor dit speciale evenement nodigde hij uitzonderlijk getalenteerde muzikanten en zangers uit om samen met hem het publiek te verwennen met vertolkingen van enkele klassiekers. Enkele van deze artiesten waren Andrea Bocelli, Josh Groban en Michael Bublé.

In de onderstaande video begint Michael Bublé zijn origineel nummer “Home” te zingen, alleen maar om al na enkele seconden door David Foster onderbroken te worden. Er lijkt iets aan de hand te zijn. Michael klinkt alsof hij het nummer een beetje anders zingt …

Maar voor het publiek helemaal verward raakt, onthult hij een speciale verrassing. Een special guest, countryzanger Blake Shelton, zou hem vergezellen. Geweldig! De twee zingen een duet dat klinkt als engelenstemmen.

Al na enkele seconden was ik helemaal overdonderd. Het is altijd prachtig om te zien wanneer twee uitzonderlijk getalenteerde muzikanten de handen in elkaar slaan om iets episch te creëren.

DEEL deze prachtige vertoning met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.