Met een gebroken hart ligt de enorme hond in de hoek. Niets kan hem nog troosten, totdat deze 2 kleintjes in zijn leven komen

Dierenliefhebbers weten het uiteraard al langer van vandaag: achter de schattige ogen van honden kunnen complexe emoties schuilgaan. Ze geven diepe en onvoorwaardelijke liefde, maar ze kunnen ook diepbedroefd zijn. Ze kunnen vriendschappen sluiten en hun hart breekt wanneer ze hun vriend verliezen. Dat gold ook voor de Weimarhond Harlow.

hond1

Toen zijn beste hondenvriend overleed, was Harlow aan de grond gestort. Het enige wat hij nog deed, was slapen en hij at nog nauwelijks. Dit is de laatste foto van de twee.

hond2

Het duurt weken voor Harlow terug een beetje interesse in andere honden begint te vertonen. Als zijn eigenaar dan twee nieuwe “zusjes” in huis neemt, worden ze door Harlow liefdevol ontvangen.

hond3

Ondertussen zijn de drie onafscheidelijk en brengen ze de hele dag al spelend met elkaar door. Bovendien zijn ze ook heel fotogeniek!

hond4

Het verschil in grootte en omvang speelt geen enkele rol. Harlow, Indian en Reese zijn voor elkaar geboren.

hond5

Het gelukkigst zijn ze nog als ze samen pootje kunnen baden.

hond6

Dat Harlow ooit terug zo gelukkig zou worden, had niemand nog verwacht. Harlow is zijn oude vriend nog niet vergeten, maar het geluk staat nu terug op zijn gezicht geschreven.

hond7

Wie durft nog beweren dat dieren niet dezelfde emoties als mensen kennen?

DEEL deze hartverwarmende vriendschap op Facebook!


Bron: Instagram / harlowandsage

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.