Mensen vonden een straathond in een doornheg. Ze geloofden hun ogen niet toen ze dichterbij kwamen

Michelle Smith is werknemer van een dierenasiel in South Carolina, Amerika. De lijfspreuk van dit asiel is: “Wij zijn een geëngageerde groep mensen die onvermoeibaar werken om levens te redden en families samen te brengen”.

Op een dag is Michelle onderweg en speurt ze de straten van haar geboortestad af. Zoals altijd is ze op zoek naar hulpeloze dieren. Dan rinkelt plotseling haar telefoon.

kat1

Ze werd gealarmeerd door een bezorgde inwoner. De inwoner werd de hele dag al opgeschrikt door een luid geblaf en gejank. Voor Michelle staat plotseling een kleine Shih Tzu die onrustig over en weer loopt. Michelle besluit het diertje te volgen in de bosjes.

kat2

Ze bewandelt een steil en hobbelig pad dat met dichte beplanting begroeid is. Dan ziet Michelle waarom de hond haar tot hier heeft gelokt en ze kan haar ogen nauwelijks geloven.

kat3

De hond legt zich neer bij een kleine donzige bol en begint het te zogen. Maar als Michelle dichterbij komt, ziet ze pas wat het is: Het is een pasgeboren katje! Michelle neemt de twee onmiddellijk mee naar haar auto.

kat4

De kleine hond was er niet in geslaagd om haar kleine pupil door het dichtbegroeide pad naar beneden te brengen. De hond moet zich al dagenlang om het katje bekommerd hebben en het al die tijd ook gevoederd hebben!

kat5

Het duo zijn echt twee handen op een buik. Bij nader onderzoek bleek dat de hond schijnzwanger was waardoor ze ook melk begon te produceren om te kat te kunnen zogen.

kat6

De vijf jaar oude hond moet dan gemerkt hebben dat haar melk niet voldoende was om het katje te redden en begon daarop mensen uit de buurt te alarmeren. Zo konden ze uiteindelijk uit hun hachelijke positie worden bevrijd. Ondertussen wordt het katje met de fles gevoederd en wint ze snel aan kracht.

kat7

De medewerkers van het asiel wisten ook meteen: dit dus is zo bijzonder dat ze nooit van elkaar gescheiden mogen worden! Dus gingen Michelle en haar collega’s op zoek naar een nieuwe liefdevolle thuis.

kat8

Een echtpaar is meteen helemaal verkocht en adopteert het tweetal onmiddellijk. Zo kunnen ze zich samen verblijden op een fantastische toekomst!

kat9

Dit zijn verhalen die alleen het leven zelf kan schrijven. Eind goed al goed!

DEEL deze wonderbaarlijke redding met elke dierenliefhebber die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.