Mensen zijn niet boos dat deze twee tieners vechten, maar eerder op wie hen aan het opjutten is. [video]

Op het internet is een video opgedoken waarin twee tienermeiden elkaar langs een zandweggetje in de haren vliegen. Mensen zijn echter niet ontzet over het feit dat deze twee dames vechten, maar eerder over wat er op de achtergrond gezegd wordt. Terwijl de dames elkaar in de haren vliegen, hoor je iets raar op de achtergrond. De video, die ergens in het zuiden van de VS opgenomen werd, legt immers de stemmen van een van de ouders van de meisjes vast. En die blijken haar zelfs op te jutten!

In de video horen we hoe de ouders van een van de tieners instructies geven tijdens het gevecht. Ze schreeuwen allerhande vulgaire dingen terwijl de meiden elkaar blijven bekampen. Bekijk de onderstaande video om te horen en te zien hoe deze ouders hun dochter opvoeden.

Bij nader inzicht zijn het de ouders van de brunette die het gevecht filmen. “Klem haar benen”, roept de vader alsof hij haar worstelcoach is. Hoewel de vader duidelijk wil dat zijn dochter het gevecht wint, is het vooral de moeder die erg vulgair uit de hoek komt: “Niet stoppen of ik geef je ervan langs. Ze is nog niet klaar, ze praat nog”, schreeuwt de moeder.

Denk jij dat deze generatie al helemaal verloren is? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.