Meisjes gaan op een rij staan om het boeket te vangen… Maar let goed op het meisje in het midden… Dat had ik NIET verwacht!

Bruiloften zijn vooral bijzonder voor de hoofdrolspelers, de bruid en de bruidegom, maar zelden veranderen ze het leven van iemand anders. Een bruid besloot om de schijnwerpers te delen en de dag ook voor haar ere bruidsmeisje memorabel te maken. Wat ze gepland had was vertederend en extreem uniek!

Je kon zo zien dat ze iets van plan was toen het moment gekomen was om het bruidsboeket te gooien. Haar bruidsmeisjes, allemaal gekleed in het roze, giechelden en lachten terwijl ze zich op een rijtje zetten om het boeket te kunnen vangen. Ze deed alsof ze niet kon beslissen hoe ze het bruidsboeket moest gooien. Uiteindelijk besliste ze om het bruidsboeket gewoon aan het ere bruidsmeisje te overhandigen.

Iedereen leek aanvankelijk een beetje overstuur, maar toen ze de vriend van het bruidsmeisje achter haar zagen staan, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Hij gaf haar een dikke kus en iedereen barstte in lachen uit, denkende dat de bruid het bruidsboeket gewoon aan het bruidsmeisje wilde geven.

Maar toen de vriend door de knieën ging, maakte het gelach plaats voor een daverend applaus en gejuich. Haar reacties was gewoonweg onbetaalbaar! De atmosfeer zat helemaal goed en ze zag er verbluffend uit!

Bekijk het huwelijksaanzoek hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: www.liftable.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.