Meisje wordt gefilmd, als ze een smerige afvoerbuis inkruipt. Seconden later tilt ze een klein lijfje in veiligheid

Voor velen onder ons is in een kleine ruimte moeten kruipen een ware nachtmerrie. Maar je zult je angst misschien overwinnen als je hoort wat deze jongedame van diep onder de grond hoorde komen. Deze niet nader genoemde vrouw deed wat velen van ons niet zouden durven toen ze een dier in nood hoorde. Toen zij en haar vriend voorbij een afvoerput liepen hoorden ze een hoog gemiauw.

Na nadere inspectie leerden de twee dat er een katje in nood was. Omdat er geen mangat of andere manier was om het katje te bereiken, besloot ze erin te kruipen.

Eerder dan te wachten op de hulpdiensten, wrong deze jongedame haar lichaam in de kleine put om het arme diertje te redden en aan haar vriend te overhandigen. Ze slaagde erin om haar weg terug naar buiten te wringen en hield er slechts een aantal schrammen aan over. Sinds de video werd gepost, wordt ze overal geprezen als een heldin.


Deze jongedame is echt een barmhartige Samaritaan. Zelfs nadat ze het katje had gered en moeite had om uit de put te komen, wandelde er nog iemand voorbij die haar zelfs geen blik gunde.

Bekijk de redding hieronder en DEEL deze video om deze ware heldin te eren!

Bron: YouTube ; Afbeelding: Liftable

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.