Meisje komt huilend uit de paskamer. Dan onthult ze wat ze onder de deur zag

Vrijwel iedereen heeft een camera op z’n telefoon. We kunnen vrijwel alles opnemen en voorgoed bewaren. Of we kunnen een video maken en met onze vrienden delen. Sommige mensen maken echter video’s van hun eigen perverse fantasieën. Zoals deze man die werd gearresteerd in Palatine, Illinois.

Hij gebruikte zijn telefoon om te filmen hoe een minderjarige zich in een pashokje omkleedde. Toen het meisje begon te gillen, liep de man weg. Het meisje vertelde de politie dat ze in het pashokje was en dat de man zijn telefoon onder de deur stak om haar te filmen.

De winkelketen in kwestie, Target, bracht een vage verklaring over hun procedures naar buiten – die duidelijk gefaald hadden. Ik kan me niet voorstellen dat een vreemde man gewoon naast een pashokje van een minderjarig meisje zit te wachten.

Helaas werden er in dezelfde streek al gelijkaardige gevallen gemeld. In 2015 werd Elizur Gomez, 34, aangehouden nadat hij twee minderjarigen in een pashokje probeerde te filmen. Toen de twee meisjes de telefoon opmerkten, renden ze naar buiten en vertelden hun ouders en het personeel over het voorval. Het duurde niet lang voor de politie de man kwam arresteren.

We leven in een droevige wereld. Winkels zouden een pasruimte moeten hebben die veilig is voor meisjes en vrouwen. De enige, eenvoudige regel is: geen mannen toegelaten in deze zone.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.