Meisje van 6 in de boeien geslagen en aangehouden omdat ze voor de lunchpauze een dessertje mee naar school had gebracht.

Volgens een rechtszaak werd “een zesjarig meisje uit Chicago onder de trappen van haar school gehandboeid door een bewakingsagent die tegen haar zei dat ze haar een lesje zou leren.”

Een bewakingsagent van de Fernwood Basisschool zou Madisyn Wordlow gestraft hebben door haar te handboeien en een uur lang onder te trappen vast te houden. De moeder van het kind, Marlena Worldlow, heeft een rechtszaak tegen de bewakingsagent en de school ingespannen.

De advocaat van de moeder, Jeffrey Granich, zegt dat de bewakingsagent, Divelle Yarbrough, buitensporig geweld gebruikte.

Het voorval begon toen andere studenten gemeld hadden dat Madisyn snoep gestolen had, maar haar moeder zegt dat het gewoon bij haar lunch zat.

De school zegt dat het onmiddellijk actie ondernam door Yarbrough onmiddellijk te ontslaan. Worldlow zegt echter dat de school sinds het voorval niet echt behulpzaam is geweest. Toen Worldlow haar dochter, die een beperking heeft. op de dag van het voorval van de school ging afhalen aan “het huilen en zweten was, en zichtbaar overstuur was.”

Ondertussen is Worldlow op zoek naar een nieuwe school voor haar dochter.

DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: New York Daily News en America Now

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.