Medewerker van een kinderdagverblijf veegt bloed weg van de mond van het meisje, om zo het verontrustende wat hij deed te verbergen

Normaal gezien worden personeelsleden van een kinderdagverblijf vooraf grondig doorgelicht. Helaas heeft niet iedereen het nodige geduld of karakter om met kinderen te werken. Gregory Diglin is zo iemand. Digling werkte in de Children’s Lighthouse Daycare in Spring, Texas.

Hij werd aangeklaagd wegens slagen en verwondingen aan een vierjarig meisje. De video toont hoe Diglin het meisje oppakt en haar tegen de grond smakt. Ze schreeuwde het uit van de pijn waardoor andere oppassers de kamer kwamen binnengelopen. Diglin hielp het meisje recht! En gedroeg zich verder of er niets gebeurd was! De video choqueerde de ouders.

De daden van Diglin worden omschreven als schokkend en laakbaar – om het zacht uit te drukken. Diglin wordt nu vastgehouden in de gevangenis van Montgomery County. De ouders van het kind hebben besloten dat hun dochter naar het kinderdagverblijf mag blijven gaan.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.