Marinier danst tijdens quinceañera met zijn dochter, en verbluffen gasten wanneer ze in deze danspasjes uitbarsten.

Onder latino’s is de quinceañera – de vijftiende verjaardag – van je dochter een grote gebeurtenis. Dit moment markeert het punt waarop het kleine meisje van papa niet langer een klein meisje is maar een jonge 15-jarige vrouw.

De gepensioneerde VS marinier Leonardo Cortinas wilde zijn dochter een extra glimlach ontlokken, dus stemde hij in met een speciale vader-dochter dans. Zijn dochter Jasmine had echter iets heel uniek in gedachten.

Haar papa moest wel drie weken lang oefenen om alle danspasjes onder de knie te krijgen. Cortinas was geweldig en alle danspasjes die zijn dochter hem aangeleerd had lukten hem feilloos.

Dan duwt het kleine broertje van Jasmine papa van de dansvloer en neemt het van hem over. Daarop springt papa weer op de dansvloer om het optreden af te ronden, dicht tegen elkaar aan dansend op het nummer waarmee de danspartij begon.

Wanneer ze helemaal klaar zijn, zie je zo de trots en de vreugde op het gezicht van deze vader. Het was een prachtig moment dat zij en de 600 gasten nooit meer zullen vergeten.

DEEL dit met je vrienden en familie!


Bron: Rumble.com ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.