Man ziet een klein trillend lijfje. Dan beseft hij zich dat de pup 9 meter naar beneden gegooid werd om in het kanaal te belanden

Ik heb een heel groot hart. Ik probeer het open te houden en liefde te geven aan alle dieren die het nodig hebben. Op het internet lezen we maar al te vaak verhalen over dieren die mishandeld werden en het niet overleefd zouden hebben, maar op een of andere manier halen ze het vaak toch.

Afbeelding: LittleThings

Jordan werd gevonden in een greppel in Los Angeles, trillend en gezeten op een zak Cheetos. Hij miste een poot, die afgesneden werd voor hij 9 meter naar beneden werd gegooid. Gelukkig bemoeiden de mensen van Hope For Paws zich met de zaak. Ze brachten de arme hond onmiddellijk naar de dierenarts, waar men hem meteen wilde opereren. Jordan was echter nog te zwak om meteen chirurgie te ondergaan.

Jordan kreeg bloedtransfusies, verschillende baden en uiteindelijk was hij toch klaar om een levensreddende operatie te krijgen. Met een heleboel liefde en zorg veranderde Jordan van een arme, mishandelde puppy in een volgroeide en geliefde hond die nu eindelijk het beste van zijn nieuwe leven kan maken!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.