Man verkracht meisje, snijdt haar open en dumpt haar tussen de kattenbakkorrels. En mama keek toe.

Het moederschap betekent normaal dat moeders hun kinderen koesteren, en de meesten doen dat ook. Dat wordt als normaal beschouwd. Een vrouw besloot om niet in te grijpen toen haar zogenaamde vriend haar 14-jarige dochter aan het verkrachten was. De man vermoordde het meisje vervolgens en sneed haar in stukken. Hij werd geïdentificeerd als Jacob Sullivan, die de tiener Grace Packer aanrandde op een privaat domein in Quakertown in Pennsylvania terwijl haar moeder stond toe te kijken.

Jacob wurgde haar en verborg het lichaam vervolgens gedurende vier maanden lang op een zolder.

Jacob Sullivan werd vervolgd voor drie aanklachten: ontvoering, verkrachting en moord. Ook de moeder werd aangeklaagd wegens moord. Het ergste van al? Het was allemaal met voorbedachten rade – haar verkrachting en moord werden allemaal zorgvuldig gepland. De openbare aanklager verklaarde dat Jacob en Sara bezeten waren door een ziekelijke seksuele fantasie wat uiteindelijk leidde tot de verkrachting en de moord van Grace.

Met de hulp van Sara werden de stoffelijke overschotten van Grace begraven tussen kattenbakkorrels. In oktober van vorig jaar keerden ze terug naar de zolder om het lichaam van Grace in stukken te zagen. De resten werden aangetroffen door 2 jagers. Jacob bekende de moord nadat men in het ziekenhuis kon verhinderen dat hij zelfmoord pleegde.

Zo mogelijk nog weerzinwekkender is dat het stel maandelijks nog een ziekte-uitkering van 712 dollar van het meisje opstreek.

Sara loog tegen de politie en zei dat Grace van huis weggelopen was. Ze deed zelfs aangifte over haar zogezegd “vermiste” dochter.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: www.relayhero.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.