Man verandert winkel in opvang om zo katten te beschermen voor extreme weersomstandigheden

Turkije loopt over van de medelevende mensen. Ze hebben een erg koude winter met vriestemperaturen en sneeuw. Heb je het vorige verhaal gelezen over het winkelcentrum dat zijn deuren opende voor dakloze honden? Ook deze man helpt de dakloze dieren in de buurt van zijn winkel in Istanbul.

Afbeelding: Selcuk Bayal

Selcuk Bayal baat namelijk een winkeltje uit in het centrum van Istanbul. Met de hulp van enkele mensen uit de buurt zorgt Bayal voor straatkatten. Toen de temperaturen zakten, opende hij de deuren van zijn winkel als opvangcentrum.

Afbeelding: Selcuk Bayal

Hij geeft ze te eten en voorziet slaapplaatsen. Heel wat mensen prijzen de man voor zijn generositeit. Andere mensen hebben helemaal geen medeleven en uitten hun bezorgdheid.

Afbeelding: Selcuk Bayal

Bayal plaatste zelfs al een bordje met de boodschap dat mensen die niet van katten houden de winkel niet zouden moeten betreden. De katten komen trouwens alleen naar binnen als het buiten te koud is.

Afbeelding: Selcuk Bayal

Wie zou deze arme dieren gewoon buiten laten in deze vreselijke koude? Een dikke vacht betekent nog niet dat ze tegen de vrieskoude bestand zijn. Het zijn warmbloedige dieren!

Afbeelding: Selcuk Bayal

Gelukkig is er Bayal die voor deze katten zorgt. En heel wat klanten zijn eveneens dol op de katten. Het favoriete plekje?

Afbeelding: Selcuk Bayal

Recht voor de verwarming natuurlijk!

Afbeelding: Selcuk Bayal

DEEL dit mooie gebaar met iedereen die je kent!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.