Deze man redde een gewonde zwaan. Zie hoe de zwaan zijn dankbaarheid aan hem toont

Zwanen staan niet bekend als de meest knuffelbare dieren. Ik heb er toch al een paar achter me aan gehad toen ik te dicht kwam en heb nog een litteken op mijn pink om dit te bewijzen. Maar blijkt dat ik hen gewoon op een slechte dag getroffen heb.

Afbeelding: Born to Explore

Richard Wiese – televisiepresentator van “Born to Explore” – stond aan de grond genageld toen hij kennismaakte met een gewonde zwaan die hem bijzonder veel affectie toonde. Wiese was in Engeland in de Abbotsbury Swannery, de grootste collectie van wilde zwanen ter wereld, toen hij een zwaan van een heel andere kant leerde kennen.

Afbeelding: Born to Explore

“Deze prachtige zwaan vertrouwde me zo dat ze haar nek rond mij legde. Ze was ernstig gewond maar gelukkig konden de mensen van Swan Lifeline haar snel terug genezen.”

Afbeelding: Born to Explore

Ik tilde ze op mijn borst en op een of andere manier voelde het comfortabel of veilig aan” vertelt Richard Wiese. “Ik voelde haar hartje kloppen en ze relaxte rustig rond mijn nek.”

Afbeelding: Born to Explore

“Het is echt een geweldige ervaring om zo een verbondenheid te voelen met een gewond dier, zonder dat je eigenlijk kunt communiceren …”

Afbeelding: Born to Explore

” … en het dier beseft ook dat je haar niet wil kwetsen.”

Afbeelding: Born to Explore

Wat een geweldig verhaal – nog vele knuffels Richard!

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.