De man probeert de straathond te vangen, die klem zit in een anorak. Maar als het dier uit het steegje komt, ervaart hij een grote verrassing

De fotograaf Mohammad Belaal Imran uit Karachi in Pakistan ontmoet ’s avonds op straat een zwerfhond. Geen ongewoon tafereel, ware het niet dat de hond in een anorak stak. De jonge man probeert tevergeefs het dier te benaderen. Maar dan komt er een jongen op blote voeten tevoorschijn en roept: “Jaggu!” De hond komt direct kwispelstaartend aangelopen en likt het kind van kop tot teen af.

“De jongen speelde met hem en het was ongelofelijk: Ik heb nog nooit een straathond zo vertrouwelijk met iemand zien spelen”, schrijft Mohammad op Facebook. Hij verneemt dat de dakloze jongen speeltjes verkoopt om te overleven en dat hij de hond elke dag te eten geeft. “Hij is ook diegene die Jaggu zijn anorak had gegeven omdat hij helemaal kaal is”, schrijft de fotograaf nog.

Een straatkind, dat zelf moet vechten om te overleven, gaat de koude nacht in om het lichaam van een arme hond met een anorak te verwarmen. De fotograaf is zo ontroerd door dit tafereel dat hij een crowdfundingcampagne in het leven riep om hem te helpen. Op die manier hebben deze jongen en zijn hond misschien toch uitzicht op een beter leven.

Een foto die door het hart gaat: een kleine jongen die niets anders dan goeds en liefde te geven heeft. Hopelijk wacht hen snel een beter leven.

DEEL deze aangrijpende foto met iedereen die je kent!

Bron: Upsocl

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.