Man probeerde een 2-jarige in het openbaar anaal te verkrachten. Maar haar moeder reageerde alert

Onze wereld is niet zo veilig als we wel zouden willen. Sommige zelfverklaarde criminelen worden alsmaar driester in hun acties. William Bates Jr., 24, uit Kansas City bijvoorbeeld, ging naar een lokale speelplaats en vond een tweejarig meisje. Op klaarlichte dag trok hij de luier van het kind omlaag en probeerde haar te verkrachten.

Gelukkig was haar moeder Christa Moore in de buurt toen de feiten plaatsvonden. Moore zag hoe Bates haar dochter in de gaten hield – en dan stond hij plotseling pal achter haar. Hij duwde het kleine meisje van de schommel. Hij tilde zijn shirt op en begon tegen het meisje aan te schurken.

Moore viel hem meteen aan. Bates struikelde en viel op de grond. Moore begon hevig op hem in te slaan, maar de aanrander kon ontsnappen. Een vriend van de familie zette vervolgens de achtervolging in en bleef hem achtervolgen tot de politie arriveerde. Bates was in een omheinde parking gevlucht.

Nadat Bates gevat werd, kon Moore hem formeel identificeren als de dader. Bates had marihuana op zak en nog een capsule met een ongekende vloeistof. Bates beweert dat hij zich het incident niet meer kan herinneren.

Hij beweert dat hij gedrogeerd werd. Dat lijkt ons nogal een belabberd excuus voor zijn laakbaar en schokkend gedrag. De borg werd op 150.000 dollar gesteld en Bates zal dus tot zijn proces in de gevangenis verblijven. Je kunt nooit waakzaam genoeg zijn!

DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: www.relayhero.com en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.