Man pakt de tiener stevig vast en probeert haar te verkrachten. Dan komt een pitbullpup haar helpen

Pitbulls hebben ten onrechte de reputatie om agressief te zijn. Apollo, een vijf maanden oude pitbull, wordt geloofd omdat hij zijn agressiviteit aanwendde om de vriendin van zijn eigenaar te redden van een vreselijke aanval.

Volgens de New York Post bezocht de 18-jarige Maya Fairweather haar vriendje Carlos Guzman in zijn appartement in Brooklyn. Om 10 u ’s avonds ging ze Apollo nog even uitlaten. In het park liet ze de hond vervolgens even los en zijzelf ging ook een eindje lopen met haar oortjes in.

Plotseling voelde ze hoe iemand haar oortelefoon uittrok. Fairweather draaide zich om en zag zich geconfronteerd met een onbekende man. De man drukte haar tegen de grond en probeerde haar broek uit te trekken.

Terwijl de tiener zich probeerde los te wrikken, kwam Apollo toegesneld. De puppy zette zijn tanden diep in het been van de aanvaller. Dat was voldoende om de aandacht af te leiden, waardoor het meisje kon ontsnappen.

De twee keerden terug naar hun appartement en waren gelukkig verder ongedeerd. De politie is momenteel op zoek naar de aanrander.

Hopelijk werd de puppy achteraf beloond met een vette kluif!

DEEL deze geweldige hond met je vrienden!


Bron: New York Post

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.