Man ontdekt kitten op de snelweg, trapt op de rem en springt uit de auto

Er wordt gezegd dat een kat negen levens heeft. En dit is het verbluffende moment waarop een klein katje ze allemaal in een keer opgebruikt, zij het voor gered te worden door een heldhaftige automobilist. Bewakingsbeelden van een Russische snelweg tonen hoe een katje bijna dertien keer wordt overreden. De video werd vorige donderdag opgenomen op de Kaliningrad snelweg in de gelijknamige Russische provincie.

rus

Het katje zat in totaal vier volle minuten op de drukke snelweg. Maar dan kwam een barmhartige Samaritaan met een Peugeot ter hulp gesneld. De redder greep het katje bij het nekvel en bracht het in zijn auto in veiligheid. Naar verluidt was het katje eerder uit het raampje van een snelheidsduivel gevallen.

De redder werd geïdentificeerd als Denis Degtyarev uit Primorsky in Kaliningrad. Hij zei: “Toen ik het katje aanraakte, opende het de oogjes. Het was zelfs nog te klein om zichzelf te voederen. Ik liet het diertje nakijken en bracht het dan naar de school van mijn kinderen waar het poesje een nieuwe familie vond.”

Hoedje af voor deze held!

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.