Man kan nooit zijn hond vangen als deze rondloopt, dus plaatst hij een camera. De beelden lieten me schaterlachen

We weten allemaal dat honden slimmer zijn dan ze er soms uitzien. Met de juiste training kunnen ze erg ingewikkelde trucs doen. In de onderstaande video maken we kennis met wel een heel handige hond. Omdat de labrador de koelkast en diepvries maar bleef openen, besloot haar familie om een verborgen camera op te stellen. En de beelden betrappen de hond op heterdaad – en het is geen wonder dat deze video helemaal viraal gaat.

In de vier minuten durende clip zien we hoe de labrador van Adam Montiel zijn weg naar de voorraadkamer vindt. Omdat Montiel een radiopresentator is, weet hij wel iets over entertainment. En omdat zijn hond maar in de koelkast bleef zitten, besloot hij te filmen hoe ze dat klaarspeelde.

“Allie, onze 12 jarige labrador opende steeds weer de koelkast en diepvries. We konden maar niet uitvissen hoe ze dat deed, dus installeerde ik een Go-Pro om een en ander te achterhalen”, zei Montiel.

Toen zag Montiel het onverklaarbare. Deze hond heeft superkrachten. Het enige wat hij nu nog moet doen is haarleren een biertje te laten halen tijdens de wedstrijd. Maar blijkt dat Allie dit trucje niet helemaal zelf leerde.

“Mijn vriendin leerde Allie om de lade te openen waar haar speeltjes lagen. We hadden niet gedacht dat ze de koelkast ook als een grote lade zou zien … met eten! Maar hoe ze de deur met haar mond opende, was ronduit ongelofelijk voor ons. Ja, we geven haar genoeg te eten! Ze is erg slim en liefdevol, en we houden van haar boven alles.”

Bekijk deze slimme hond hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.