Een man misbruikt zijn dochter van 15. Als mama het resultaat van het DNA-onderzoek verneemt, valt haar wereld aan diggelen.

Catherine St. Germaine uit Colorado in de VS beleven de mooiste tijd van hun leven. Ze was 34 jaar oud en gescheiden van haar vorige echtgenoot, vader van haar 15-jarige dochter, Alyssa, en was een relatie begonnen met de man van haar leven: Aaron Scott.

Ze kende hem al 20 jaar, was oorlogsveteraan en politieagent geweest en had drie kinderen: twee meisjes en een jongen. Hij was liefdevol, familiaal, intelligent en uitgesproken romantisch. Het was de hemel op aarde, een geluk dat ze na een huwelijk zonder liefde nooit gekend had.

Ze trouwden op 18 juni 2014 en in plaats van ringen kozen ze voor tattoos die hen voor eeuwig in de echt zouden verbinden. Ze bezegelden hun liefde letterlijk met bloed en inkt.

Een jaar later, op 23 april 2015, kreeg Catherine een telefoontje van de politie. Ze vroegen haar om niet met Aaron te praten en dat ze zo snel mogelijk het huis zou verlaten. Catherine had geen idee wat er aan de hand was, maar ze wist dat het iets erg was.

Toen ze in het politiekantoor aankwam werd haar wereld aan diggelen geslagen. Daar zat Alyssa samen met enkele politieagenten, die haar iets vertelde wat ze zich nooit had kunnen inbeelden: Aaron had haar dochter misbruikt en verkracht. Catherine voelde zich alsof haar hart brak wetende dat de man van wie ze zoveel hield haar eigen dochter in hun eigen huis aangerand had.

Aaron hield echter zijn onschuld staande en wimpelde het verhaal van Alyssa af als leugens. Maar het DNA-onderzoek toonde het tegendeel aan. Met dit onomstotelijke bewijs geconfronteerd bekende hij de feiten en verlangde een akkoord met justitie. De veroordeling die hij uiteindelijk kreeg zorgde bij velen voor verontwaardiging en daarom besloot Catherine om een video te maken die al meer dan 50 miljoen keer bekeken werd.

De video vertelt het verhaal van Catherine aan de hand van briefjes. De beelden en de woorden zijn best hard, en onthullen hoe moeilijk het is om met deze situatie om te gaan, vooral dan voor haar dochter. Aaron werd op 20 januari 2016 veroordeeld tot 90 dagen effectieve gevangenisstraf en 8 jaar voorwaardelijk.

Dit was voor Catherine een klap in het gezicht? Hoe is het mogelijk dat een verkrachter na zo’n korte tijd al vrijkomt?

Haar boodschap is duidelijk: geloof altijd je kinderen. Zij zijn de slachtoffers en het meest kwetsbaar van allemaal. Ze zijn ons bloed en verdienen ons vertrouwen. Ze zegt: “Deze monsters zien er normaal uit en gedragen zich normaal. Ze kunnen erg goed verbergen wie ze echt zijn. Het zijn mensen aan wie we ELKE DAG onze kinderen toevertrouwen.”

Wat vind jij van de straf die Aaron kreeg? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Facebook en Perfecto Guru

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.