Man met hersenverlamming heeft moeite met eten. Zonder een moment te aarzelen, voert een ober hem vrijwillig

Toen Lee Bondurant en zijn moeder Linda uit eten gingen op een avond, waren ze verrast hoe een werknemer tot het uiterste ging om de ervaring voor hen beiden nog beter te maken. “Five”, een kelner in de 42nd St. Oyster Bar, schoot Lee ter hulp toen hij merkte dat hij moeite had met eten.

hersenverlamming1

Lee heeft hersenverlamming waardoor hij zijn handen niet kan gebruiken om te eten. Five zag hoe Linda haar handen vol had om hem te eten te geven en tussendoor ook nog eens zelf van haar maaltijd te genieten.

Toen Five dit vanaf de andere kant van de zaal zag, liet hij meteen alles vallen om te komen helpen.

Hij vroeg Lee of hij al eens oesters gegeten had. Lee vertelde hem van niet, dus Five vroeg beleefd of hij er hem enkele mocht aanbieden, zonder Lee te beschamen.

verlamming2

“Dat was een ultiem gebaar van vriendelijkheid voor mij”, vertelde Lee.

Lee is 51 jaar oud en is het niet gewend dat mensen hem helpen. Hij werkt en kan zich goed uit de slag trekken. Maar eten is eigenlijk het enige waar hij wel hulp bij nodig heeft.

verlamming3

Lee is erg zelfstandig en hij is erg selectief als het aankomt op mensen die hem bij het eten mogen helpen. Hoewel Five een wildvreemde was, was Lee erg geraakt door zijn spontane gebaar.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!


Bron: ABC News en Shareably.net

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.